2024-2025 Eğitim- Öğretim Yılı Fakültemiz Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı.
Yazı Fontu

2024-2025 Eğitim -Öğretim Yılı Fakültemiz Akademik Kurul Toplantısı Rektör Prof. Dr. Naci ÇAĞLAR ve Rektör yardımcılarının katılımı ile 1 Ekim 2024 Salı günü gerçekleştirildi.

Toplantıda Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hilal YILDIRIR KESER eğitim-öğretim araştırma konuları başta gelmek üzere bilimsel faaliyetler, akademik performans, bölüm akreditasyon süreci, projeler, uluslararasılaşma, Teknofest ve sportif alanlarda alınan başarılar hakkında katılımcılara bilgilendirme yaptı. Görüş öneri ve talepler alınarak yapılan değerlendirme sonucunda bu dönem ve gelecek dönemler için hedefler oluşturularak planlamalar yapıldı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Naci ÇAĞLAR, fakülte bünyesinde gerçekleştirilen faaliyetler ve yayınlar için teşekkür ederek, uluslararası arenada rekabet gücümüzü arttırmak için daha fazla yayın ve projelere odaklanmak gerektiğine vurgu yaptı.

02 Ekim 2024
Bursa Teknik Üniversitesi sağlanan hizmetlerin iyileştirilmesi ve web sitesinde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanır.
close